De toekomst-leeuw

De toekomst-leeuw

Dit is onze toekomstleeuw

Ict-onderwijs
Vanaf groep 3 krijgen de leerlingen ICT onderwijs.

Ons ict-onderwijs bestaat uit vijf pijlers.

  • Officevaardigheden
  • Typvaardigheid
  • Programmeren
  • Mediawijsheid
  • Digitaal ontwerpen


Hiermee geeft De Vier Leeuwen de leerlingen een basis waardoor zij later als volwassenen volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij.

Sociale media is niet meer weg te denken in deze tijd. Wij leren onze leerlingen dat gebruik van sociale media leuk maar ook veilig moet zijn. De lessen mediawijsheid leert uw kinderen om veilig en slim gebruik te maken van de digitale media. Mediawijsheid omvat 10 competenties die leerlingen nodig hebben om actief, bewust en kritisch deel te nemen aan de moderne mediasamenleving.

Engels

De Engelse taal zal in de toekomst een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij.

Vroeg beginnen met een vreemde taal is sowieso om verschillende redenen een logische keuze. Vanaf groep 1 krijgen onze leerlingen Engelse les van een Native speaker vanuit het programma Early bird. Jonge kinderen hebben het vermogen een taal spelenderwijs te leren. Dat vinden ze spannend en hun motivatie voor spel, activiteiten en lessen in het Engels is groot. Het is daarbij van belang dat kinderen zo veel mogelijk ondergedompeld worden in ‘native English’, omdat ze juist in de eerste jaren heel goed klanken kunnen nabootsen. Hierdoor ontwikkelen ze een juiste uitspraak.

Terug

Goudseweg 15

3031 XH Rotterdam

010-4126573

info@nullvierleeuwen.nl